Crònica del Sènior femení: B.Vilafant 70 – C.B. Farners B 52

B.Vilafant: Paula, Laura (10), Elena (7), Marta (10), Claudia (6), Ruth (10), Gio (15), Eva G(2), Maria i Eva V(10).
T.Ll: 13/21 5 triples (Gio, Ruth, Eva V, 2 Laura). 20 Faltes.

CB Farners B: Ribes (2), Campi (18), Masferrer (4), Parella (5), Jammeh (9), Ballell (4), Sitja (2), Berrio (6) i Guix (2).
T.Ll: 10/30. 2 triples Jammeh. 16 Faltes.

Parcials: 20-16, 16-12, 13-12, 21-12

Victòria al darrer partit a casa de la temporada

La tònica del partit fins al minut 8’ del tercer quart ha estat la igualtat.

Quan nosaltres aconseguíem obrir una mica de forat (màxim 5 punts al primer quart), elles ens l’igualaven. Quan obrim el segon quart amb dos triples seguits i aconseguim marxar de 10, elles ens igualen. Això si, al descans 8 amunt i sabedores que si defensem millor podem obrir mes escletxa.

Però un inici de tercer quart molt dolent en atac propiciat per una defensa nefasta fa que ens igualin el partit i disposen de diversos atacs per empatar. Però els dos punts no els aconsegueixen eixugar i un darrer parcial de 8-1 en 2’ ens deixa bé les coses.

I el darrer hem millorat en defensa el que ens ha permès millorar en atac, arribant als 21 de màxima renda, que al final han estat 18.

Aquesta victòria a casa (on hem estat més fluixes aquesta temporada), ha permès superar la marca de victòries de la temporada anterior i ens deixa un repte per la darrera jornada. Segur que lluitarem per assolir-ho i tancar aquest cicle de dues temporades amb un present magnífic i un futur molt prometedor.