Crònica del Sènior masculí: Bàsquet Vilafant 50 - CB Grifeu 82

Bàsquet Vilafant – 50 – Fita (2), Quirze, Andreu (2), Aleix (1), Pere (11), Castillo, Nebot (3), Gascon, Sergi (12), Àngel (7), Youssef (7) i Pons (5). 5/18 TL, 3Triples: Nebot, Pere i Àngel. 20 Faltes cap eliminat. 28 rebots (6 Fita) - 23 defensius - 5 Ofensius 1. 

CB Grifeu – 82 Sequeira (7), Rodrigo, Vallmajó J. (13), Roset (6), Pla (15), Tarrés (8), Parrot (8), Vallmajó E. (8), Hortensi (6), Ares(10), Heras (3). 14/19 TL, 10 Triples: 3 Vallmajó J., 2 Pla, Parrot 
i Vallmajó E., 1 Roset. 16 Faltes. 41 rebots ( 13 Sequeira)- 30 defensius - 11 Ofensius .

Parcials; 18-19, 13-21 (31-40), 11-21 (42-61), 8-21(50-82)

Partit contra els millors jugadors de la categoria 


La nostra opció era portar nosaltres el ritme, però evidentment no ha pogut ser. En cap moment hem pogut córrer, primer perquè ells no ens deixaven i al final perquè nosaltres no podíem.

Primera part acceptable, on els hem aconseguit aguantar. Coronada amb el petit homenatge a en Manel per la seva retirada (després de molts anys jugant al sènior del Vilafant, segurament és el jugador que hi ha jugat més anys - Felicitats). Aquest hauria estat el millor final, homenatge, una mica de cava, tots cap a la dutxa amb el cap ben alt, a esperar els resultats que ens permetrien no jugar la fase de descens.

Però no recordava que els partits duren 40. I encara en teníem 20 per davant. Tot pujada, incapaços d'atacar amb fluïdesa tampoc defensàvem amb la intensitat necessària. Resultat més que evident.

Per sort, quedaven altres partits per jugar. Al final de tot, novens!! Ara sí podem dir que la temporada s'ha acabat, assolint el nostre objectiu que era la permanència sense fer cap fase de descens. Felicitats a tots per la temporada. Ha estat un plaer compartir aquesta experiència amb vosaltres.

Aquesta serà la última crònica da la temporada, i aquestes solen ser més sensibles. En Mallo degut als sentiments que l'envaïen (deixa el sènior després de tres anys), em va demanar que la fes jo.

Voldria tornar a destacar la figura d'en Manel i agrair-li la seva dedicació al club. Formava part del Vilafant original i forma part del nou Vilafant. Esperem que la saga continuï i puguem gaudir de molts Losadas (Marc i Laia us esperem!!).

També agraïr a en Mallo les tres temporades al sènior, no han estat fàcils (per sort no podia perdre el cabell). He tingut la sort de gaudir de totes tres, totes de diferent manera, aquesta última estant al seu costat i al d'en Bitxu en la direcció de l'equip, on he pogut aprendre molt. 

Moltes gràcies mestre.

Moltes felicitats a tots, ens veiem dilluns a la pista.






Fotos: Lluís Castillo. Més imatges, aquí.

Comentaris