El Mini femení al TIM Andorra 2015

El mini femení, com altres equips del club, ha participat en el torneig TIM d'Andorra.

Abans de res agrair a l'organització del Tim Andorra pel gran torneig que han fet. Ens ho hem passat molt bé i esperem poder-lo jugar l'any vinent!

Ara sí, parlem del torneig:

Han estat 3 dies intensos on ens hem trobat equips molt bons com el combinat d'Escòcia, molt ben treballats com el Badalonès, molt intensos com el Vilassar de Mar i molt coneguts com el Vedruna (rival de la lliga i amb el que cada partit que hem fet ha sigut molt intens). 

A tots aquests equips us donem les gràcies perquè de cada partit hem après alguna cosa.

Podria parlar de cada partit però no ho faré. Només diré que marxo orgullós de cada cosa que hem fet a la pista i fora d'ella. 

Hi ha un altre aspecte que també sembla que hem acabat d'entendre. La importància relativa del resultat. Evidentment a ningú li agrada perdre. I si a les nostres nenes no els importès estaríem preocupats. Però tant en Miquel com jo estem molt contents ja que cada cop sembla més clar que tothom va entenent el missatge.

Guanyar està bé però la prioritat és aprendre. Pots perdre un partit de 25 punts i haver aprés més que el teu rival.

Cada entrenador ha vingut a aquest torneig amb uns objectius marcats pel seu equip. Els meus objectius eren aprendre, jugar bé i fer amigues d'altres equips. I tots tres s'han complert amb moltíssim més èxit del que podria esperar!

A vosaltres nenes us dic que ja queda poc, i que hem d'intentar acabar la temporada de la mateixa manera que hem encarat aquest torneig! Ja queden pocs partits, ànims!









Més imatges, aquí.

Comentaris