El Preinfantil femení al TIM Andorra 2015

Les nenes del preinfantil, format per l'Íngrid, l’Aina, la Sara, la Ruth, l’Èlia, la Carla, l’Eva, la Carola i la Laura, van gaudir de tres dies molt entretinguts que van servir per fer molta pinya.

Vam jugar davant la UE Claret, el CB Sant Just i el CE Xamba a la lligueta, i contra el Lycée Français "B" l´últim partit. Entenem que el primer partit, després de tantes hores de viatge, i d’anar tot el dia de bòlit entre les competicions i els canvis de pavelló, fos un partit difícil de jugar, on les cames i la ment no responien de la millor manera. Ens va anar bé dormir unes horetes per jugar millor el partit de l’endemà davant el Sant Just, un altre equip bastant treballat i acostumat a una intensitat constant durant tot el partit. A la tarda jugàvem contra el CE Xamba, un equip amb força jugadores però en cap cas millors que nosaltres. Sí que hi van posar més ganes i el bàsquet és un esport bastant just i sol guanyar el que més ganes en té. L’últim dia de torneig vam disputar el partit contra el Lycée Français “B”, un equip amb set jugadores i molt limitat tècnicament, vam jugar un partit sense història que va servir per pujar una mica la moral de les jugadores, per sortir altre cop concentrades i intenses i per agafar confiança. 

A nivell esportiu crec que aquest torneig ens anirà molt bé per adonar-nos que som un equip que necessita esforçar-se al màxim durant cada minut de partit per ser competitiu, no ens podem relaxar ni una mica i hem de perdre la por a encarar cistella i jugar-nos l'1x1. Això ens ha de servir per encarar el tram final de la lliga amb aquesta mentalitat.

A nivell de grup humà aquest torneig ha estat fantàstic. Ens hem conegut tots una mica més, hem compartit molt bones estones, hem rigut, hem jugat, hem parlat i ens hem unit més com equip. Per tant, el balanç final de l’estada a Andorra és molt positiu i esperem poder gaudir d’experiències similars més endavant.
















Comentaris