Crònica del Mini femení: Bàsquet Vilafant - Grifeu Llançà

Han jugat Mar, Alena, Martina, Estela, Nora, Núria, Laia, Mercè, Estel, Amàlia, Anna i Xènia

Amor propi, lectura d'errors i pas endavant


Sisena vegada que ens enfrontem al mateix equip aquesta temporada i aquest ha estat un dels més igualats, o millor dit molt més competit.

S'han fet moltes coses bé, moments de bon joc amb bona intensitat jugades individuals d'algunes jugadores que no havíem vist encara, perdent la por, agafant responsabilitat i no traient-se la pilota de sobre; i d'altres no tan bé, s'ha fallat la vida, el fet que menys ens preocupa, ja entraran; seguim perdent molts rebots i regalant pilotes directament al rival, seguirem treballant.

El millor de la jornada, per nosaltres, ha estat el reconeixement del mal joc d'una jugadora posant per davant l'equip a ella mateixa, ha preferit el bé deixar de jugar uns minuts i cedir-los a les companyes, quasi plorem!

Molt positiu ha estat també una queixa d'una jugadora demostrant el seu descontent a una correcció que se li ha fet. Les emocions també entren en joc i cal expressar-les. Ha servit per veure que les jugadores s'esforcen a fer el que els demanem, comencen a llegir el bàsquet i que a vegades les coses no queden del tot clares, així les podrem corregir.

Jugant amb la intensitat dels primers quarts, s'avançarà a pas de gegant, però cal que totes us poseu les piles tota l'estona, entrenaments i partits, sinó l'únic que fem es perjudicar a tot l'equip i avançarem a pas de formiga.

Fins dilluns!





Comentaris