Preinfantil femení: Bàsquet Vilafant 81-61 CB Sant Feliu

Han jugat: Íngrid, Sara, Aina, Ruth, Carla, Èlia, Laura, Eva, Carola i Anna.

Parcials: 17-14, 23-14 (40-28), 20-17 (60-45), 21-16 (81-61).

A diferència dels últims partits heu sortit molt concentrades i hem aconseguit un primer parcial de 9 a 0. A partir d’aleshores el matx s’ha equilibrat i el St. Feliu ha aconseguit posar-se a 1 punt al minut onze. Però avui heu corregut força bé al contraatac i això ens ha permès anotar bastantes cistelles fàcils. La primera part ha acabat amb el resultat de 40 a 28.

Hem baixat el nivell defensiu al cinquè període però, a nivell ofensiu, heu estat força regulars durant tot el partit. A falta de cinc minuts per acabar el partit hem assolit la màxima avantatge (74-53). Els últims minuts no han tingut massa història i hem mantingut les diferències al marcador. Finalment el resultat ha sigut de 81 a 61.

Després de perdre el primer partit de lliga heu encadenat 18 victòries consecutives, que no són poques. Heu treballat de valent a cada entrenament. Heu sigut atrevides provant canvis de mà, passades amb una mà i finalitzacions diverses durant els partits. Heu mostrat una intensitat defensiva admirable. Heu demostrat una actitud que us ha portat a la primera posició de la classificació. I, a més a més, heu fet sentir orgullosos als vostres entrenadors, que us feliciten i us donen les gràcies però que també us recorden que ens queda un partit de lliga i que fóra bo no acabar-la com la vam començar.

Agraïm molt l'ajuda de l'Anna i desitgem que la Ruth es recuperi ben aviat. I Carla, esperem tenir-te al 100% per la temporada vinent!