Balanç de la temporada del Mini masculí

Finalment s'han acabat els partits i amb ells s'acosta el final de la temporada. I com deia un estimat amic i professor, les notes a final de curs.

Acabem un curs molt intens, en que han passat moltes coses, com ha de ser. Començàvem sent un grup de 16, una barreja d'edats, inquietuds i necessitats.

La nostra aposta, la de tot el club, va ser la de fer que els nois entrenéssim junts, i competissin en dos nivells diferents.

Ara a toro passat, tenim la convicció plena de l'encert de la decisió. Pel camí molts dubtes, alguna baixa i alguna alta, joc estancat i progrés, com ha de ser.

Creiem que a nivell col·lectiu, tots dos equips han demostrat una progressió evident, mica en mica hem vist com els conceptes que ens havíem marcat com a objectius de temporada s'anaven complint, a vegades fen dues passes enrere a vegades fent dues passes endavant, però al final, quan venen les notes podem mirar enrere i veure que estem molt més lluny d'on varem sortir.

Els entrenadors, en Pere, en Sergi i en Bru, volem agrair la paciència dels pares i el suport dels coordinadors, sempre que hem tingut un moment de feblesa hem trobat el recolzament de que la feina estava ben feta.

Però sobre tot volem agrair la feina dels nois, ells són sens dubte els protagonistes de tot.

A nivell de resultats, espereu, ens sap greu però no ens han importat mai els resultats i ara tampoc.

En fi que la temporada 2014-15 s'acaba i amb ella comença la 2015-16 nous reptes, noves categories, alguns, nous companys, vells companys i energies renovades i nosaltres l'esforç i sobretot el

Treball, treball i treball.

Bon bàsquet a tots i totes.





Comentaris