Crònica de l'Infantil masculí: B.Vilafant 54 - 64 Vedruna Palafrugell

Jugadors: Marc M., Lluís, Marc S., Arnau, Miki, Jordi, Pibe, Nil, Font, Ayats, Joan i Andreu.

Últim partit de la temporada amb moltes sensacions positives.

Un cop més ens hem posat tard al partit però l’esforç de l’equip que ha arrossegat un 0-8 tota la primera part ha fet que ens quedéssim només a dos punts en el marcador al final dels primers 20’ (8-5, 8-7, 8-6).

Però el treball de tota la primera part no ha estat suficient per entendre que s’han de lluitar tots els minuts del partit. Un 5è i 6è períodes han desfet tota la feina amb un 6-12 i 8-0 que ens ha deixat una altra vegada lluny del nostre nivell. La reacció tornaria arribar tard en el tram final del partit, amb 16-8 i 8-10 demostrem una vegada més que de bàsquet en sabem una estona però la concentració ens penalitza molt.