Cadet masculí: Unió Girona Blanc - Bàsquet Vilafant 2001

Quart partit de lliga regular contra l'Unió Girona, un partit que personalment em deixa amb bones sensacions, ja que seguim en línia ascendent en quant a aprenentatge i joc, estem aconseguint competir la majoria dels minuts, i això comporta que cada vegada ens divertim més i a llarg plaç significarà la millora de resultats, objectiu no prioritari a dia d'avui.

Som capaços del millor i del pitjor, i poso com a exemple el primer quart. Iniciem partit amb un 19-0 en 5' i la resta del quart ens posem les piles en defensa, superem la pressió rival i el parcial en aquests darrers 5' és de 3-4 a favor.

Cada vegada que estàvem concentrats i posàvem em pràctica el treballat als entrenaments o les correccions des de la banqueta, es podia veure un partit d'anada i tornada. I aquí és on ens ha faltat encert: hem perdonat moltes situacions d'1x0 passant bé la pressió o de sota cistella després de rebot ofensiu. Per contra, cada vegada que desconectàvem i evidentment deixàvem de fer el que es demanava, teníem només un partit d'anada; no passàvem de mig camp, parcials de 0-10 en 1' que fan moltíssim mal després d'estar fent bé la feina durant molts minuts del quart. I és que ja ho sabem, si baixem ritme o falla la concentració els rivals no ens perdonen res.

No sigueu impacients, seguiu treballant dur i tot arribarà. Anem per bon camí.