Crònica de l'Infantil femení CB Verges 62 – Bàsquet Vilafant taronja 56

Jugadores: Ingrid, Mariona, Ruth, Eva S, Carla, Eva T, Martina, Sara i Laura.

Començàvem el partit concentrades, a diferència del darrer partit, corrent ràpid al contraatac i defensan prou bé. Una lesió a la mà de l'Eva al minut 3 de partit va fer que juguéssim amb 8 jugadores durant tot el partit. Ens vam posar 8 punts per sobre a falta de cinc minuts per acabar la primera part. Però un parcial de 18 a 2 en aquest quart ens ha suposat un cop moral important. La majoria d’aquest punts han vingut de pilotes que perdem per una mala passada, per falta de concentració, però sobretot per baixar el cap després d’una errada, per desanimar-nos i perdre la confiança que ens havia fet treballar fins el moment.

De tota manera, vam seguir treballant durant els quarts següents aconseguint arribar al setè quart empatades al marcador (44-44). A partir d’aquí el cansament ens va passar factura i no vam saber trobar gaires bones opcions en atac. De totes maneres, durant tot el partit va ser una constant la falta de concentració en defensa i això va provocar que les rivals rebessin pilotes “fàcils” després d’un tall. Cal treballar això, a banda del rebot que l’hem d’anar a buscar i no quedar-nos mirant a veure si ens arriba a les mans.

Hem de millorar moltissim nenes, i l’única manera és treballant, treballant i treballant als entrenaments.

Desitjem que les lesionades us recupereu aviat! I voldríem també enviar una abraçada ben forta per la Carla i en David.