Crònica del Júnior Femení: Pia Olot 51-48 Bàsquet Vilafant

Jugadores: Clara, Paula, Berta, Eva, Aina, Emma, Meri, Núria, Aina.

Parcials: 9-18/14-11/14-9/14/10
Tirs lliures: 7/24
Triples: 4 Emma.

Hem començat el partit encertades, amb una defensa molt bona que ens ha permès alguns bàsquets fàcils i agafar una avantatge de 9 punts al final del primer quart. A partir d’aleshores el partit ha canviat radicalment. S’ha endurit, s’han apropat al marcador, hem fet un pas enrere en defensa i no ens hem trobat gens còmodes en atac. Abans d’arribar al descans hem sabut respondre un parcial en contra de 12 a 2 i encara guanyavem de 6 punts de diferència. En tota la segona part hem fet 1 punt més que durant tot el primer quart. Col·lapse total en atac i una defensa massa irregular.

Encaràvem l’últim període amb una mínima avantatge d’un punt però la dinàmica era clarament desfavorable. Elles anotaven cada cop amb més facilitat i a nosaltres cada cop ens costava més. Finalment s’han posat per davant i, tot i tenir opcions d’igualar fins al final, no ho hem aconseguit.

Felicitar l’equip rival per assolir una victòria merescuda. El bàsquet et torna el que tu li dónes, i avui no n’ha tingut prou amb el que nosaltres li hem donat. Derrota per tres punts i cap a casa.

Seguiu-les

Podria dir que no hem baixat prou el cul, que no hem sigut prou agressives, ni intenses, ni valentes. Podria dir-ho, però ¡què carai! seria injust amb algunes de vosaltres. Diré que tenim la sort de tenir unes jugadores que flexionen les cames, que ataquen la pilota en defensa, que castiguen tots els errors, i que no tenen por de res. Tenim unes jugadores que no s’amaguen en cap moment i que, sense ser les més grans, es posen l’equip a l’esquena.

Tenim la sort de tenir unes jugadores que ens mostren quin és el camí a seguir per donar el 100% del que tenim dins, que s’equivoquen però que no baixen mai el cap, que treballen al màxim als entrenos, que lluiten i que, quan acaba el partit, poden sentir-se orgulloses d’haver-se deixat la pell.

Tenim aquesta sort noies. Si voleu un consell: Seguiu-les, no les deixeu soles perquè no s’ho mereixen. Si aconseguiu atrapar el seu nivell d’intensitat, de ganes, d’íl·lusió… juntes sereu molt més fortes.