Crònica del Júnior masculí: Reale Bàsquet Vilafant 95 - CB Farners A 68

B.Vilafant: Pons (20),Vergés (13), López (5), Fernández (7), Descamps (5) -cinc inicial, Palol (17), Núñez (8), Moncanut (3), Crous (9), Gascón (8).
T1 17/26 Faltes 16

CB Farners: Valentí (4), Coll (9), Verdaguer (17), Puigvert (6), Portas (7) -cinc inicial, Juvany (4), Collell (2), Domingo G. (3), Fernàndez, Dile (4), Ribas (5), Domingo M. (7).
T3 5/24 (Valentí, Coll, Ribas, Portas, Domingo M.)
T1 10/12 Faltes 19

Quart partit, quarta victòria amb un guió més o menys semblant als altres partits com al dia de la marmota.

Comencem poderosos amb un parcial de 12-2 al que ells reaccionaran poc a poc fins apropar-se a un 24-22, nosaltres acabarem el quart amb un triple que ens deixarà 27-22.

Al segon quart millorarem la nostra defensa i els deixarem en 9 punts en deu minuts; nosaltres mantindrem el nostre encert el que farà que deixem el partit enllestit amb un 54-31 a la mitja part. A les dues parts que queden farem el que acostumem a fer: mantenir el nivell defensiu i amb això en farem prou per controlar el partit.

Al final 95-68 un resultat prou còmode potser contra el millor equip que ens hem trobat fins ara.