Crònica del Sènior Masculí: Bàsquet Vilafant 71 – 67 C.B. Garrotxa – Santjoanenc

Bàsquet Vilafant: Sajet, Castillo, Pere, Sergi, Brun (cinc inicial), Gerard, Adrià, Albert, Àxel, Capel, Nebot i Àngel.
Punts: 71 Valoració: 82

C.B. Garrotxa – Santjoanenc: P.González, A.Galceran, A.Aulinas, A.Pares, A.Danes (cinc inicial), G.Fontanella, A.Bouras, O.Trejo, J.E.sala, L.Marull, A.Xauco,

Punts: 67 Valoració: 55

Parcials: 19-8, 13-17, 22-20, 17-22.

Bon inici de partit, on vam poder imposar el nostre ritme, i tot i que no vam tenir l’ encert habitual en el tir exterior, vam dominar el rebot i les transicions, i això ens va permetre aconseguir un bon primer parcial.

El segon quart va ser per l’ equip rival, que amb el seu joc de ritme baix i transicions lentes, va aconseguir portar el partit cap al seu terreny i ens va dominar totalment en el joc.

El tercer quart va ser molt igualat en el marcador, però vam aconseguir recuperar el nostre ritme i posar una marxa més al partit, tot i que vam ser poc contundents en defensa i vam donar masses concessions, sobretot en el rebot defensiu, que vam deixar de dominar, i això va permetre que no
controléssim les segones opcions i que el rival es mantingués amb opcions de victòria.

Últim quart molt emocionant, on els dos equips ho van donar tot, tan en defensa com en atac, i tot i perdre aquest parcial, el marge que havíem aconseguit al principi del partit, va permetre que poguéssim aconseguir la cinquena victòria consecutiva davant un pavelló que estava ple i que ens
va empènyer en els moments complicats del partit.

I per això volem agrair a tota la gent que hi havia al pavelló el seu recolzament, i volem també felicitar als organitzadors de la presentació de la temporada 15/16, per l’emocionant i treballat espectacle que ens van oferir.