Crònica Infantil femení: Bàsquet Vilafant taronja 56 - CB Grifeu Llançà 97

Han jugat: Ingrid, Sara, Mireia, Aina, Ruth, Carla, Mariona, Laura, Eva i Xènia.

Parcials: 14-21, 11-24, 21-26, 10-26
Tirs lliures: 9/27

Hem jugat el primer partit de la segona volta contra el CB Grifeu Llançà. En general ha estat un bon partit, amb una actitud molt bona gaire bé tots els minuts. Hem començat amb un quart molt igualat, bàsquets ràpids amb espais per jugar i atentes en defensa. El segon quart ja ha estat un pèl més complicat i ens costava atacar; estàvem força estàtiques quan no teníem la pilota, en Llançà estava molt tancat i era complicat trobar espais per entrar; en defensa, ens costava defensar el poste baix i fer el balanç defensiu. Elles sempre tenen alguna jugadora que marxa i nosaltres triguem a reaccionar; resultat, molts bàsquets fàcils de contraatac.

Mica en mica, hem anat millorant en atac, tot i que ens ha faltat molt (mooooolt) encert. L'altre punt a millorar són les passades; ens precipitem i regalem pilotes a un equip que no falla, i que cada vegada que arriba a cistella, fa bàsquet. Heu acabat el partit exhaustes; és això noies, donar-ho tot, mica en mica anirem agafant més ritme i arribarem amb més força als últims quarts.

Estem molt contents del partit, ja us ho hem dit; evidentment tenim moltes coses a millorar, aquest és el repte, però amb l'actitud i les ganes continuarem aprenent i gaudint molt.

Moltíssimes gràcies a la Xènia i a la Mireia per venir a jugar amb nosaltres.

La setmana vinent no hi ha partit, esperem que ens serveixi per a recuperar totes les jugadores que tenim lesionades.

Bona setmana!




Comentaris