Crònica Infantil masculí B.Vilafant - Cunill CB Sant Narcís

Van jugar: Pau V, Pau A, Pau S, Marc, Adrià, Albert, Sergi, Isaac C, Àlex C, Abush i Nil.

El partit començava amb la notícia que el Sant Narcís venia a jugar amb 5 jugadors i que per tant, el resultat no computava.

Als entrenadors ja ens anava bé perquè, aquest any seguirem insistint en la no importància del resultat en si mateix.

Per poder disputar un partit d'entrenament vàrem pactar 6 quarts de 5 minuts a temps corregut.

Ens vam posar tres metes com a equip. En vam aconseguir dues de tres que no està gens malament però com que la que no vam aconseguir la trobem molt important, la posarem a la crònica: comunicar en defensa.

Tenim molt marge de millora en aquest aspecte i esperem poder treballar-ho d'aquí a Nadal, per poder seguir progressant en les fites, tècniques i tàctiques, que ens hem marcat.

A nivell defensiu els nois estan una mica "espantats" amb els nous conceptes que els proposem aquesta temporada, però creiem que estem millorant i que els camins són molt bons.

A nivell ofensiu vam veure un bàsquet de molta qualitat especialment a partir del tercer quart, quan el Sant Narcís ja estava una mica cansat, hem de ser capaços de persistir en la idea i aconseguir executar-la més minuts cada setmana.

A nivell d'actitud, si treiem els dos primers quarts, en què semblava que encara estàvem una mica adormits, les ganes i la gana d'aquest equip és excel·lent, i ens dóna marge de treball per tot el curs, que no decaigui.

Gaudiu del dia extra de festa d'aquesta setmana i ens veiem dimarts.
I recordatori, la setmana vinent tenim la presentació a Casa, no hi podeu faltar.

Bon cap de setmana llarg i
Treball treball i treball 



Fotos: Jordi Vergés. Més imatges, aquí.

Comentaris