Crònica Premini masculí: Masmitjà B 28 – Bàsquet Vilafant taronja 78

Bàsquet Vilafant: Rubén, Enric, Dídac, Arnau, Ian, Neó, Joan, Martí i Bernat. Baixa per malaltia, Roger. 4/6 Tirs Lliures, 9 Triples, 12 Faltes, Cap Eliminat. 

Parcials; 0-15, 3-7, 4-16, 1-12, 3-10, 1-18, 6-3, 10-11  

Primer partit fora de casa, en una pista que era nova per alguns i que per altres ja saben que és de les pitjors on podem anar a jugar. Poc espai per jugar, pares massa a prop, cistelles poc agraïdes. Aquesta vegada però, tot això eren avantatges, gràcies a la nostra superioritat física. 

Però amb la superioritat física no n’hi ha prou, i cal l’excel·lent actitud dels primers 6 quarts on hem minimitzat les virtuts del rival, només capaç d’anotar 4 cistelles en 36’. Hem sigut intensos en defensa, buscant la pilota i emportant-nos totes les que eren dividides, on tots hem anotat, hem rebotejat, hem corregut, hem estat capaços de llegir els avantatges, hem obert la pista tant com hem pogut (i ho hem per la feina ben feta la temporada anterior, això no s’entrena en 1 mes) i fins i tot hem tingut la capacitat de treure la pilota a fora després de rebot ofensiu quan no hi havia espai per fer res, provocant una allau de triples amb encert poc habitual a aquestes edats. Tot això gràcies al gran treball, esforç i concentració que hi hem posat durant aquest temps. 

Però llavors ha arribat el caos. 2 darrers quarts per oblidar. Hem fet tot el que no hem de fer. Cada un de nosaltres ha fet la seva guerra, no hem jugat a res, treu qui no li toca treure, la puja qui no li toca pujar, ningú ocupa els espais lliures i mai triem la millor opció. Ni tant sols hem controlat al nostre atacant quan ens tocava defensar. Resultat 16-14 en els darrers 12’ i 4 punts més encaixats que en tots els 6 quarts anteriors. De res serveix la superioritat física si no hi posem tota l’actitud i intensitat que hi podem posar. 

En resum, Dr Jekill i Mr Hide en un sol partit, ¾ de partit per recordar el que volem ser com equip i ¼ per no tornar a repetir.  

Dimarts ens tornem a trobar per seguir treballant i aprenent com fins ara. Moltes felicitats a tots!




 


Fotos: Glòria Angulo, Montse Ricart. 

Comentaris