Crònica Sènior Masculí: Bàsquet Vilafant 86 – 76 C.E. Caldes Malavella

Bàsquet Vilafant: Castillo, Nebot, Adrià, Pere, Sergi (cinc inicial), Vicente, Quintana, Àxel, Capel, Sajet, Brun i Àngel.
Punts: 86 Valoració: 90 

C.E. Caldes: Antoja, Colomer, Bou, Bellver, Ferrer (cinc inicial), Miquel, Llinàs, Mato, Rando i Lozano.
Punts: 76 Valoració: 63

Parcials: 24-20, 21-19, 23-15, 18-22.

Important, i treballada victòria en un partit on ens va costar una mica connectar-nos al principi. Tot i això vam aconseguir acabar el primer quart amb un parcial favorable.

El segon quart va estar molt igualat i vam acusar les lesions d’ en Vicente i l’ Àxel, que no ens va deixar fer les rotacions desitjades per poder mantenir el ritme que buscàvem. Tot i això vam poder controlar el marcador gràcies al bon percentatge en els tirs lliures.

Al tercer quart vam fer un gran acte de fe i vam poder controlar les segones opcions, tant a favor com en contra, i això ens va permetre agafar una diferència còmoda per encarar el final del partit.

Últim quart on vam haver d’aguantar les envestides del Caldes, que no va tirar mai la tovallola, i ens va fer suar de valent, per poder aconseguir aquesta tercera victòria, tot i perdre aquest últim parcial.

Tot i el mèrit que li donem al resultat, som conscients que encara ens queda molt treball per endavant i que no escatimarem esforços per aconseguir l’ objectiu de la permanència.

Salut i Força!!




 



 




Fotos: Lluís Castillo. Més imatges, aquí.

Comentaris