Crònica Sènior masculí C.B. ADEPAF Figueres 62 – 75 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant – 75 – Àngel, Adrià, Nebot, Fita, Brun – cinc inicial – Sergi, Quintana, Castillo, Sajet, Pere, Pep i Caritg. Vicente i Àxel baixa per lesió.

Parcials; 19-15, 5-15 (24-30), 18-20 (42-50), 20-25 (62-75)

Segon partit de lliga a fora de casa, Victòria molt important i treballada.

Sabíem que un derbi no entén ni de dinàmiques ni de missatges d'inferioritats.

El primer quart va ser clarament blau amb un inici amb molt d'encert i un ritme que ens va descavalcar.

Tot i així varem ser capaços de posar-nos la roba de feina i començar a treballar. Al segon quart varem ser capaços de invertir la dinàmica i començar a trobar el nostre joc i vam poder agafar una avantatge que seria clau a final de partit.

Malgrat que l'Adepaf va poder seguir pujant el llistó defensiu cada quart una mica més i en canvi nosaltres ens vam deixar dominar pels factors externs incontrolables del joc, els quarts tercer i quart van ser molt disputats, amb les pulsacions a 300 i la conquesta total de la grada que aquella tarda era de majoria del Vilafant.

El partit va ser de gran intensitat, amb només 25 faltes per cap, però un joc molt físic.

Val a dir que al baixar el nombre d'atacs, tot i que vam tenir un encert força alt en els moments importants, va fer que el nostre número de llançaments anotats baixés respecte altres partits i això va fer que alguns jugadors no tinguessin les prestacions en anotació d'altres tardes.

Si som capaços de dominar el ritme des del primer instant aquests números tornaran.

Seguim en la línia bona de millora i sumant victòries, que ens serveixi però de toc d'atenció i de base per seguir progressant, que la temporada és molt llarga.

Estem convençuts, per altra banda, que l'ADEPAF si és capaç de mantenir aquesta actitud i intensitat en la resta de partits ben aviat sumaran la primera victòria i que no serà la última.

Menció especial també per en Caritg i en Pep, dos cadets que van aportar i col·laborar, amb bons minuts. A tots els júniors i Cadets, els serveixi d'exemple de que la bona feina dóna fruits i que els veiem i els tenim en compte.

Pel que fa nosaltres, som més que conscients del llarg camí que ens espera i que ara comencen les corbes.

Següent partit a casa amb presentació i olla a pressió a Vilafant. Així que

Treball, treball i treball.






Fotos: Lluís Castillo. Més imatges del partit, aquí.

Comentaris