Crònica Sènior masculí CB Grifeu Llançà 83 - B.Vilafant 59

Han jugat: Àngel, Nebot, Àxel, Pere, Brun - cinc inicial - Quintana, Castillo, Capel, Sergi, Fita i Sajet. Adrià i Vicente lesionats.

Parcials: 18 - 18 / 18 - 15 / 17 - 9 / 30 - 17
Faltes: 10 - 20.

Sabíem que estàvem davant un partit de màxim nivell, i que el Llançà sempre es motiva de manera especial contra nosaltres. Prova és que, a diferencia del que els ha passat en altres partits, especialment fora de casa, dissabte la plantilla estava al complert.

Tot i poder-lo competir, com que som ambiciosos, ens vam quedar amb un regust agra.  I vam patir la primera derrota de la temporada

Els dos primer quarts, van ser molt igualats, amb un ritme força alt i amb moments de cert domini nostre, mai més de 7 punts ni pels uns ni pels altres. Sempre ens queda el dubte de si pressionar i atacar d'aquesta manera és "despertar a la béstia", un Llançà que sens dubte juga a una la categoria per sota del seu nivell. Així vam ser capaços de disputar de tu a tu el partit, però no va ser suficient.

El tercer quart, amb una zona 2-1-2, que teníem perfectament treballada, ens va frenar i va fer que el Llançà agafés les regnes del partit, pogués jugar al seu ritme i sobretot marcar-lo, que juntament amb la falta tant d'encert, com de selecció en el llançament exterior, els locals agafessin avantatge en el marcador.

L'últim quart va ser de domini dels locals, que ja comptaven amb una avantatge que els donava seguretat, i que van aprofitar molt bé les avantatges que els concedíem al fer una defensa amb una mica més de risc, i la seva zona ens va seguir provocant molts problemes. Tot i així vam tenir moments d'estar dins el partit i a menys de 10 punts.

La falta d'encert i un grau de precipitació massa gran als últims minuts van fer eixamplar massa la diferencia final del marcador, al nostre entendre massa gran pel que es va veure al camp.

Estem satisfets, però no ens conformem, i creiem que aquest fet pot i ha de marcar un nou punt d'inflexió d'ara endavant.

Marge de millora i eines per fer-ho. I un repte. Ens hi posem? Treball, treball i treball 







Fotos: Lluís Castillo. Més imatges, aquí.

Comentaris