Crònica Infantil femení: BC Fontajau 63 – 47 B.Vilafant taronja

Jugadores: Aina, Ingrid, Sara, Eva T, Sara, Carla, Laura, Mariona.

Parcials: 11-8, 16-16 (24-27), 20-9 (47-33), 16-14 (63-47).
Tirs lliures: 0/4
Triples: 1 Laura.

Vam començar el partit una mica atemorides. La pressió amb dos contra uns que ens va fer el Fontajau ens va fer mal fins que no vam saber interpretar-la. El primer parcial va ser de 11 a 4. Un cop la vam entendre la vam superar amb relativa comoditat. Ens falta acabar de llegir bé els espais en atac per tal de fer el camp més gran, tot i això vam saber trobar bones opcions de tir i aconseguir arribar al descans amb el resultat de 27 a 24.

La segona part la vam començar com la primera. Perdent pilotes i regalant cistelles fàcils a les rivals. Aquest cop contra una defensa pressionant tot el camp vam tornar a encaixar un parcial negatiu (14-2). Tot i això, la nostre defensa no va deixar mai de ser intensa, treballadora i agressiva. És per això que durant els últims tres quarts el partit va ser d’allò més igualat (22-21). Cada cop juguem millor en atac estàtic, movent la pilota i movent-nos sense pilota. Començarem a treballar aspectes nous, com ara el balanç defensiu per tal de no permetre bàsquets de contraatac als rivals.

Guanyar perdent és el que vam fer dissabte noietes. Us vau deixar la pell, algunes amb molèsties, altres trobant-se no gaire fines i sent sols 8 jugadores. No vau deixar de defensar en tot moment, de córrer i de lluitar. No us demanem res més. Bé si, només una cosa: Seguiu així.

Felicitats per la feina feta i fins dimarts!