Crònica: Júnior femení Bàsquet Vilafant – 66 – C.B. Farners – 56

Bàsquet Vilafant – 66 – Berta (7), Eva (18), Aina V (7), Emma (1), Núria G (4) – cinc inicial – Núria C (8), Paula (5), Clara (-), Meritxell (6), Aina A (10). 17/27 T1, 5 Triples, 2 Núria C, i 1 Paula, Aina A i Berta. 22 Faltes, Cap Eliminada.

C.B. Farners – 56 – Calduch (16), Bofill (-), Güell (-), Alzina (20), Gubau (11) – cinc inicial – López(-), Zamora (-), Villalba (2), Rodríguez (-), Badia (7). 14/27 TL, Cap Triple. 27 Faltes, Eliminada Alzina al 39’.

Parcials; 19-11, 13-15 (32-26), 17-16 (49-42), 17-14 (66-56)

Inci del partit amb molta efectivitat però poca defensa. Tot el que guanyàvem al davant (Eva 10p) ho perdíem al darrera (13-9 al 6’, a ritme de 80 punts). En la primera rotació de canvis mantenim el ritme atacant i les sequem en defensa (6-0) on destaquem la feina de la Paula.

Només un error de conservar la possessió les permet anotar a la darrera jugada. Acabem +8 i aquest avantatge ens farà guanyar el partit al final, ja que ens ha permès gestionar més fàcilment les nostres “crisis”.

La resta del partit molt igualat i molts parcials. El primer d’elles, al 15’ 19-18 (0-7). 5’ sense anotar són masses. Semblem cansades, sense agressivitat en atac. Nova rotació i ups... 13p en 5’, on l’efectivitat dels triples (2 aquest quart i 5 en total) i tirs lliures (+60%, amb Meri 6/6 i Aina A 7/8 ens han donat molt d’aire en moments importants). Mitja part, +6.

El 3r quart ens espera una 1-3-1, l’ataquem sense espais i poca agressivitat en atac. Ens col·lapsem en atac i deixem de defensar i... 37-42 al 27’ (parcial de 5-16) i llavors rebem un regal. Un temps mort visitant amb 41-42 ens serveix per recordar que des de la defensa serem vencedores. Apretem, ajudem, tanquem el rebot (sí, una estoneta, però ho fem) i el parcial l’allarguem fins al 54-42 (17-0 en 6’), on anotem des de totes les posicions i jugadores (Cartig, Berta, 2 triples més, tirs lliures, quin goig ...).

Però elles no s’arronsen. Tenen qualitat de sobres i entre Alsina i Calduch ens retallen punt a punt fins al 58-55 al 38’. Ja feia minuts que tornaven a estar amb la zona, però ara ja sabíem per on fer mal, i entre l’Eva (8p) i els tirs lliures no donem més opcions a les selvatanes i ens emportem un partit de nivell alt amb un rival més que digne.

Felicitats pel partit noies, dilluns hi tornem.