Crònica Mini masculí: B.Vilafant taronja 78 - B.C. Torroella Blanc 32

Parcials: 7-5/15-0/4-6/15-0/10-1/0-11/13-4/14-5

Han jugat: Mar, Nil, Sergi, Jofre, Laia, Jan, Neó, Pep i Martí.

L'escalfament d'abans del partit sempre diu molt de com afronta el partit l'equip, i aquest dissabte no va ser l'excepció. Vam escalfar malament i el nostre partit va deixar molt que desitjar, sobretot en defensa.

Tot i el resultat, el rival va ser millor que nosaltres en algunes parts del partit. Hi ha massa jugadors que no dónen el 100% en defensa i l'equip se'n resenteix. 

Vam cometre massa faltes "tontes", posant massa manetes quan s'ha de defensar amb les cames i el cos o quan el rival ja no té bot i té poques sortides de passe.

Hem de fer una passa endavant en el tema defensiu i en el tema ofensiu hem de fer les coses més fàcils. Perdem massa pilotes perquè li volem passar a un company que està defensat quan n'hi ha un altre que està sol. A aquestes altures ja hauríem de tenir clar que és igual qui faci els punts, mentre porti la samarreta taronja del Vilafant.

Queden dos partits perquè s'acabi la primera fase i si no millorem aquestes coses, ens costarà molt i molt competir a la segona.

Apa fins dimarts!







Comentaris