Crònica Mini masculí: C.E Joventut Celrà 47 – B.Vilafant blau 71

Han jugat: Albert, Ciro, Dani, Rubén, Toni, Adrià, Emma, Carla, Damià, Ruth i Jordina. 

Parcials: 7-8, 7-10, 13-4, 4-8, 4-9, 0-18, 2-8, 10-6 

Bones i males sensacions. Arribàvem a Celrà després d’un molt bon partit d’anada i de jugar un gran partit contra Escolàpies. Però contra tot pronòstic vam sortir a la pista desconcentrats, sense defensar i sense atacar cistella amb decisió. El rival es quedava sol a cada contraatac i nosaltres no érem capaços d’arribar a frenar-lo. En atac vivíem d’individualitats i de companys que decidien carregar-se l’equip a l’esquena i atacar cistella, degut a que ningú s’oferia a participar en l’atac. De totes maneres, vam arribar a la mitja part dins del partit, amb possibilitats de competir-lo i lluitar per la victòria. 

A la segona part sembla que començàvem a veure la llum. Tots treballant per l’equip i lluitant cada pilota. Vam posar-nos les piles defensant, agafant el nostre jugador des de bon principi, no obstant, encara ens queden per polir molts aspectes en defensa. En atac, es van veure algunes jugades en equip per treure’s el barret i, sobretot, alguns aspectes tècnics treballats el dia anterior a l’entrenament, cosa que ens va agradar molt! 

Així doncs, tot i sortir del partit amb un regust amarg i estan segurs de que ho podíem haver fet molt millor, ens quedem amb aquests últims detalls que ens empenten a animar-vos a seguir treballant dur entre setmana. D’aquesta manera podrem veure la millor versió de l’equip cada dissabte. 

Sou brutals!! (quan voleu).  Fins la setmana que ve.






Fotos: Lídia Plujà.

Comentaris