Crònica Premini masculí: Bàsquet Vilafant Taronja 52 - CB Escolàpies 2

Han jugat: Rubén, Enric, Dídac, Roger, Arnau, Ian, Joan, Martí, Bernat.

Parcials: 20-0, 27-0, 21-0, 22-0, 21-0, 18-0, 16-0, 14-2. 9 triples (5 Ian, 2 Dídac, Joan i Enric). Tirs lliures (2/2). 9 faltes. Cap eliminat.

Derbi contra l'equip petit d'Escolàpies, el 2008.

Els dos primers quarts hem començat a per totes, a defensar a tota la pista però amb la condició d'un bot per jugador. 3r i 4t quart hem passat a defensa a mitja pista, mentre que la resta de quarts, hem seguit fent la mateixa defensa però amb la condició que ningú pot botar.

Els dos primers quarts es basaven en robar la pilota i fer bàsquet ràpidament a causa de la superioritat física i tècnica (cosa normal amb la diferència de 2 anys entre els dos equips).

Amb la condició d'un bot per persona, limitem el desplaçament amb bot i aixecar el cap ràpid per mirar si hi ha algun company nostre més a prop de cistella que nosaltres per donar-li, passar-li al que està sol, o bé, per acabar fent cistella.

En el tercer i quart quart, defensant a mitja pista, hem seguit amb el mateix ritme, però obligant a fer alguna passada més per acabar fent bàsquet a causa de la recuperació de la pilota a més distància de cistella. Tot i així, en la resta de quarts, la defensa no estava del tot concentrada ja que alguns jugadors deixaven que el seu defensor creués la meitat del camp sense que cap jugador el defensés. Això és CONCENTRACIÓ.

En la segona part, hem tret el bot, cosa que ja ens limita a rebre la pilota i mirar. No tenim el marge de temps que ens donava un bot. Obliga a tot l'equip a córrer més endavant del que té la pilota, i aquest, a tenir més paciència per donar la pilota.

En general, ens falta tensió. Fallem moltes cistelles sols sota cistella, entrades sols... coses que altres equips no ens perdonaran. Hem de sortir activats i concentrats des del minut 1 fins a l'últim.

Felicitar a l'equip rival que no ha tirat la tovallola en cap moment i segur que d'aquí un temps donarà molta guerra!

Us felicitem pel partit d'avui i ens veiem dimarts per seguir millorant.