Crònica Sènior masculí: CESET 108 – 69 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant – 69 – Vicente, Quintana, Nebot, Pere, Brun – cinc inicial – Sergi, Adrià, Castillo, Capel, Sajet, Fita i Àngel.

Parcials; 23 - 14, 38 - 18 (61-32), 22-25 (83-57), 25-12 (108 - 69)

Tercera derrota consecutiva, segona fora de casa.

Sortíem amb la convicció que era molt difícil competir amb el CESET però amb la clara convicció de que no era una Quimera.

I val a dir que vam aconseguir capgirar la dinàmica negativa de l'últim partit, on l'actitud va deixar molt a desitjar, i en aquest aspecte vam millorar clarament.

El primer quart va ser més igualat del que reflectia el marcador al final del mateix. El nostre bon treball a nivell ofensiu no va tenir el premi que solem treure, amb errades en finalitzacions properes i no aprofitant suficientment les situacions de llançament que vam tenir.

Al segon quart vam tenir una exagerada caiguda moral, més pendents del marcador i dels factors externs incontrolables que de continuar amb la bona feina que ens havia dut a competir al primer quart. Errades en atac que donaven massa bàsquets gratis, especialment greu l'últim parcial on en 3 minuts finals del 2 quart, ens van fer un parcial de 21-7.

La xerrada al vestidor semblava que donava efecte, ja que tot i donar el partit per sentenciat ens semblava molt important no caure en la desídia i la sortida del tercer quart va tornar a ser molt bona.

Quart que no només vam competir sinó que ens vam adjudicar. El CESET no va baixar ni el ritme ni la presió defensiva en cap moment, fet que lloem, ja que per a nosaltres és una mostra de respecte cap a nosaltres i dóna més valor a guanyar un parcial malgrat el marcador en sí i l'últim quart va ser una continuació del tercer, fins que vam tornar a caure a nivell mental.

És un fet a seguir treballant, i una lliçó més que esperem haver aprés.

Molt bona línia de treball recuperant una bona assistència als entrenaments i recuperant jugadors lesionats, tot i que la infermeria tindrà aquesta setmana a un nou visitant, esperem que en Pau pugui tornar ben aviat.

Seguim en números d'assolir l'objectiu i hem recuperat en part la bona actitud que ens hi durà, així que ens queda