Infantil femení: B.Vilafant taronja 79 - CB Verges 49

Vam començar adormides el partit davant el Verges, potser degut al nerviosisme i a les ganes de guanyar. Tot i això no vam deixar que s’escapessin en el marcador (7 a 10). A partir del segon quart vam posar-nos les piles i quan ho fem som un equip difícil de batre. Un parcial molt favorable va fer que anéssim al descans guanyant de vint punts (40-20).

La segona part va ser més igualada tot i que, en general, no vam baixar el ritme en defensa. El partit estava molt encarrilat i jugàvem sense pressió. Vam saber controlar les emocions quan l’equip rival es va mostrar nerviós. Un parcial favorable a la segona part va definir el marcador final en un 79 a 49.

Vam començar la fase prèvia amb quatre derrotes consecutives. Tot i això, entre el factor de la sort i els dos últims partits que heu realitzat hem obtingut el premi de quedar segones i jugar la lliga davant els equips més potents de la província.

Heu demostrat que teniu el nivell suficient per jugar contra les millors. Mentalitzeu-vos perquè aquest any serà dur, patirem molt durant els partits però aprendrem molt i molt i això ens ajudarà a crèixer.

Volem recordar-vos el que els entrenadors considerem més important. Si durant un partit us esteu esforçant al màxim, us esteu deixant la pell tant en atac com en defensa, no volem veure caure cap llàgrima dels vostres ulls. Hi haurà partits on esterem més encertades i partits on no en ficarem ni una, això no té cap importància. No us enfonseu, mai de la vida, seguiu treballant perquè no hi ha millor partit que aquell en el que ho hagi donat tot.

Gràcies pel vostre esforç, seguiu treballant com fins ara.