Infantil masculí: CE Tossa - B.Vilafant

Han jugat Pau A, Pau S, Albert, Isaac F, Àlex C, Àlex Lara, Isaac Ch, Marc, Adrià, Sergi i Nil.

Vam plantejar el partit de la següent manera.

Durant la primera part, els 4 primers quarts, els nois es dirigirien a ells mateixos.

El nostre objectiu era avaluar el nostre treball, ja que tenim alguns dubtes en la comprensió que tenen d'algunes de les idees que els plantegem aquesta temporada.

El resultat va ser excel·lent per a nosaltres i n'hem pres nota.

També volíem que es responsabilitzessin de les seves decisions, es comuniquessin i treballessin en equip.

Estem molt satisfets amb l'experiència, que es completava amb la responsabilitat que els vam donar de fer-nos la crònica d'aquesta primera part, aquests onze escrits en són el resultat.

Us deixem la primera part viscuda i escrita pels jugadors:

"Avui el partit ha estat bé, hem defensat tota pista que en alguns quarts hem acabat en punt. En general, ens ha faltat altura per parar al número 9 del Tossa. En atac ho hem fet bastant correcte, ens ha faltat tallar més i voler entrar cap a l'aro. Va cracks la setmana que ve, millor."

"En el partit en defensa els 2c1 eren forts i intensos però en faltava parlar i apretar una mica més i tancar el rebot. En atac atacàvem molt bé a l' aro però no tallàvem i jugàvem molt en estàtic ens faltava desprès de passar tallar. [...] però en general en atac i en defensa a estat bé."

"La primera part del partit va ser molt desigualada. Al primer quart ens van fer bastants punts i al segon al revés."

"Al 1r quart vam estar una mica fluixos, però al 2n quart vam pujar d'intensitat. Al 3r i el 4rt quart vam pressionar bé, vam fer el contraatac com havíem entrenat i el resultat va ser el que ens mereixíem. Va ser un partit amb molt de ritme."

"El primer quart no va ser dels millors, ja que vam fallar la defensa, en canvi el segon quart va anar molt bé. El tercer quart vam fallar molts bàsquets i ells ens van anant remuntant. El quart va anar igual de bé que el segon quart, ja que la defensa com l'atac va anar bé, estàvem concentrats.

"Ha sigut un bon partit. Han sortit molt bé el que havíem après , però hem tingut fallos, com el passe i tall que no ho fèiem, i el 2x1 que amb l'equip hem quedat que ho faríem però no molt bé hi sobretot ens ha sortit força bé el contraatac per les bandes. I ha sigut un partit divertit!!!

"Va ser una part força intensa, vam començar perdent el partit fins que ens vam poder avançar en el marcador. El que ens va faltar va ser la comunicació en defensa i una mica en l’atac, però cada vegada estem parlant més en la defensa això és una cosa positiva per l’equip i que treu moltes avantatges. Treball, Treball i Treball. Healt and play basketball."

"Juguem contra el Tossa a casa seva. Partit jugat amb bones parts en atac, i en defensa. Bones sortides al contraatac, però hem fallat en alguns moments en el tallar i passar. Hem jugat la primera mitja part amb dos contra un, però necessitem saltar més a l'ajuda."

"Crec que a la primera meitat vam fer molt contraatac però no per les bandes. També vam robar bastantes pilotes a la pressió."

"Em va agradar molt la primera part perquè vaig fer tot el que vaig poder en la defensa i em vaig esforçar molt per l'atac i vaig jugar molt bé. Em va agradar quan vaig agafar la pilota i vaig mirar si hi havia algun company sol i, quan vaig veure que no hi havia ningú, vaig botar la pilota. Em va agradar quan vam jugar tots en equip."

"Us resumiré el partit contra el Tossa. Primer quart fluixos acostumant-nos al rival que tenien un noi d'1'70m. Segon quart millor fent servir el contraatac i la pressió, ens faltava millorar el 5 oberts.
Els 2 últims quarts de la primera part, be fent servir lo treballat durant la setmana. En general bastant bé, continuarem treballant fort. Treball,Treball i Treball"

La segona part va ser una muntanya russa, potser massa tensionats en què" hem de fer i no prou relaxats per jugar i passar-ho bé.

Ens queda molt de recorregut, i prenem bona nota de l'experiència.

Bona feina nois, dimarts continuarem

Treball, treball i treball






Comentaris