Mini masculí: Bàsquet Vilafant Blau 65 – CB Escolàpies Figueres 85

Han jugat: Albert, Ciro, Dani, Nico, Rubén, Emma, Carla, Damià, Ruth.

Parcials: 6-8, 7-14, 4-8, 2-13, 12-11, 9-8, 12-17, 13-6

Mainada avui només podem començar dient-vos: Felicitats, felicitats i felicitats! Heu fet un molt bon partit, potser dels millors que hem jugat fins ara. 

Se’ns presentava un equip molt dur que ja havíem patit al partit d’anada. Però en comptes de baixar el cap i sortir “petits”, ens hem fet grans davant l’adversitat! 

Hem sortit concentrats i disposats a plantar cara. Sabíem com havíem de jugar i cadascú tenia molt clar quin era el seu paper. Els de banqueta animar, els de pista donar-ho tot. 

Així que res, poca cosa a dir. Hem plantat cara a l’equip més dur d’aquesta lliga i hem passat amb bona nota. Deixant de banda el resultat, el qual considerem molt bo!, tots ens ho hem passat molt bé i hem gaudit del partit. I tot només per una senzilla raó: cadascú de nosaltres hem aportat, i tots hem treballat per l’equip. D’aquesta manera les coses surten i els moviments practicats entre setmana veuen la llum. 

Avui només farem menció a un tema que sí que hem de procurar millorar: el balanç defensiu. Quan tirem a cistella no ens podem quedar mirant què passa sinó que hem de vigilar què fa el nostre defensor, controlar-lo, intentar agafar el rebot i si no és així baixar molt ràpid a defensar. Avui ens han fet moltes cistelles només en contraatac. 

Moltíssimes felicitats i ja sabeu, a treballar dur per tenir una altra sorpresa al final del partit!

Fins la setmana que ve.





Fotos: Jordi Comerma. Més imatges, aquí.

Comentaris