Premini femení: CB Escolàpies - B.Vilafant

Dissabte al matí jugàvem a Figueres, aquest cop aprop de casa, contra les Escolàpies.

A tres quarts d'onze ens trobàvem al pavelló vell, a diferència dels partits que juguem a primera hora, ahir es notava que les nenes estaven despertes des de feia una estona... quina energia, quins nervis, sort que tenien ganes de còrrer... 

Equipacions equipades, mitjons amunt i vambes cordades, comencen a escalfar l'Èrica, l'Ona, la Georgina, l'Abril, la Mar, la Laia Pons, la Laia Tejero, l'Estel, la Berta, la Xènia, la Helena, la Queralt, la Laia Picornell i la Mariona. A la banqueta, en Carles, la Laura i en Marçal ja estem apunt.

Comença el partit, les jugadores vermelles ens demostren que també saben jugar a bàsquet, i que fent-ho s'ho passen molt bé, no serà un partit fàcil. 

En atac, seguim jugant com fins ara aquestes nenes ens han demostrat, en equip, passant-nos molt bé la pilota. En defensa seguim navegant en un mar de despropòsits i despistades, moltes vegades no sabem on és la pilota, perquè no la mirem.

El quart període passa algu insòlit en el nostre equip, anotem quasibé tots els tirs que intentem, tirant al taulell sempre és més fàcil. Fem bastants punts i ens distanciem en el marcador. 

El partit segueix i les rivals no es donen per vençudes, fent efímer l'aventatge que haviem aconseguit. El partit no es decidirà fins al final.

A la segona part la defensa millora quan les cinc jugadores estan atentes, i en alguna ocasió aconseguim parar les contrincants sense fer falta, hem fet un pas endavant.

Cal felicitar les jugadores per la seva actitud, ser entrenadors de jugadores amb tantes ganes d'aprendre, és molt fàcil.

Bona setmana a tots!



 

Comentaris