Premini masculí: BC Fontajau F 34 – Bàsquet Vilafant taronja 84

Bàsquet Vilafant: Rubén, Enric, Dídac, Roger, Arnau, Ian, Neó, Joan, Martí i Bernat. 3/6 Tirs
Lliures, 4 Triples, 5 Faltes, Cap Eliminat.

Parcials; 4-18, 4-5, 5-8, 4-9, 6-15, 2-15, 5-6, 4-11

Primer partit de la segona volta davant el rival que més s’acosta a nosaltres físicament. Tot i això, i davant un nou repte per molts com ha estat jugar en una pista de 28m, hem deixat palesa la nostra superioritat tècnica.

Els parcials més igualats han estat els que no hem estat encertats en atac, bé per errors de precipitació, bé per manca de tensió/concentració en el tir, ja que la nostra defensa ha estat regular tot el partit. Regular pels punts encaixats a cada quart, 2 bàsquets a cada quart, menys 3 al 5è i cap al 6è i regular pel gran ventall de millora que encara tenim.

Tenim massa gent que “perd” el seu atacant amb excessiva facilitat, d’altres que no tenen gens clar que s’han de situar entre l’atacant i la cistella (o són al davant o són al costat) i algun altre que es dedica a perseguir la pilota oblidant el seu jugador. Aquests 3 errors els haurem de resoldre abans d’acabar la temporada, de moment la disposició de tothom hi és, ara és qüestió de temps. De fet, cal destacar les primeres millores en només 20’ de treball a l’entrenament.

Per contra en atac, ja tenim facilitat de córrer respectant els 3 carrils (portem molta feina acumulada d’aquest any i l’anterior) i el millor del partit va ser la capacitat de jugar la segona part, 5 oberts i passar i tallar, donant moltes opcions de bàsquet fàcil i una pausa física davant la llargada de la pista. Tot i que queda molta feina per fer i millorar, comencem a tenir molt bones sensacions del que ens poden arribar a donar aquests noiets.

Felicitats i dimarts continuem treballant.





Comentaris