Crònica Cadet masculí: Unió Girona Blau 34 - 66 Bàsquet Vilafant 2000

Important victòria del Cadet en un altre complicat desplaçament que permet als de Jordi Burgas continuar trepitjant-li els talons al líder.

A diferència de l’últim partit a casa els de taronja van sortir endollats al partit, no era dia per sorpreses ni emocions fortes i una bona intensitat defensiva acompanyada per unes efectives transicions a l’atac van permetre posar diferències en el marcador des de bon principi. El gran aspecte negatiu va ser el rebot defensiu, l’equip gironí es va trobar contínuament amb segones i fins i tot terceres opcions per anotar, tot i així un gran tercer quart i el fet de mantenir el nivell durant els 40 minuts va fer que el partit no perillés en cap moment.

Última actuació de l’any d’aquests nois que han demostrat a base de treball i constància la seva gran progressió durant aquest 2015. El 2016? Més i millor.

L’1x1 (Edició nadalenca)
  • Gerard Santos (6) VALLTER 2000: S’ha estrenat en la temporada d’esquí fent tot tipus d’eslàloms amb els defenses rivals. A vegades tems que pugui ensopegar, però acaba mantenint l’equilibri sempre amb la pilota a les mans.
  • Arnau Pararols (-) REI MAG: S’ha posat la barba, ha pujat al camell i ha repartit tot tipus de regals al rival. Però de la mateixa manera que no s’entén un Nadal sense nit de reis, mai s’entendria aquest equip sense el gran Capità.
  • Pep Sala (7) ELF: Ha fet un gran treball durant tot el partit, però precisament la seva joguina preferida, el triple, és el que més li ha costat fer.
  • Nil (6) PATGE REIAL: Ha acompanyat majestuosament a tots els altres interiors amb qui ha coincidit en pista, especialment amb en Palomeras que li ha anat posant la catifa vermella perquè entrés a cistella
  • Ferran (-) ALMENDRO: ♫ ♪ ¡Vuelve, a jugar vuelve! ¡Por Navidad! ♫ ♪
  • Crespo (-) SIMBOMBA: Sap portar el ritme de l’equip i és el que més anima, però a moments també és el que més soroll fa. Això sí, sense ell no hi ha festa.
  • Pau (2) CAGANER: Avui s’ha mantingut més amagat, però ens ha acostumat a considerar-lo una figura important i quan precisament no el trobes és quan saps que el pessebre no està al complet.
  • Quintana (6) RUDOLF: Si calgués tiraria del trineu ell sol. Capficat en fer les coses d’una manera perfecte a vegades tira més fort del compte. Tot i així és sense dubte un dels motors de l’equip.
  • Palomera (10) CALENDARI D’ADVENT: Ens ha acostumat a regalar-nos una xocolatina a cada partit amb grans actuacions, esperem que passat Nadal no se li acabi la màgia, som llaminers i volem Palo per temps.
  • Caritg (23) ESPERIT NADALENC: Avui ha estat el que ha representat millor el que som. Il·lusió, màgia i felicitat a la pista. Per Cap d’Any li posarem de deures menjar-se el raïm amb la mà dreta.
  • Isma (6) ESTEL DE NADAL: Avui ha aconseguit orientar-se més, sobretot en el tercer quart quan ha donat forts centelleigs anotant 6 punts seguits. Malauradament ha acabat el partit veient les estrelles.
  • Sedano (-) POLVORÓ: Cada vegada que l’hem volgut gaudir en pista s’ha desfet en varies engrunes. Un cop agafi consistència pot ser una molt bona opció en el variat assortit que forma aquest equip.
  • Burgas (Ent.) PARE NOEL: Ho! Ho! Ho!

Des del cadet 2000 desitgem als pares, a la resta del club i als nostres rivals un bon Nadal i un 2016 carregat de bon bàsquet!





Fotos: Júlia.

Comentaris