Crònica Sènior masculí: CB Salt C 76 – 79 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant – 79 – Vicente, Adrià, Nebot, Pere i Brun – cinc inicial – Sergi, Capel, Quintana, Àngel, Fita, Castillo i Àxel. Sajet descansa.

Parcials: 16 - 21, 16 - 23 (32-44), 18-20 (50-64), 26-15 (76 - 79)

El partit era la nostra oportunitat per consolidar el canvi que els vam demanar fa dues setmanes i així va ser.

Tot i els mals resultats anteriors vam ser capaços de continuar amb una ambició i caràcter d'equip guanyador impecable.

El primer quart va començar amb un parcial de 4-0 en poc més de 40 segons, però l'equip va mostrar una gran fortalesa inèdita fins ara i vam capgirar el marcador ràpidament amb un 0-17 que ens va donar un avantatge clau fins al final de partit.

Passa endavant en la generació d'avantatges, tant al contraatac com en atac estàtic.

El segon quart tot i una petita baixada en la intensitat, vam seguir manant en el marcador, insistint en el nostre estil. El Salt seguia presentant batalla, i es resistia a llençar el partit aconseguint sobint apropar-se a menys de 10 punts, amb un molt bon percentatge de llançament de 3 i aconseguint moltes segones opcions de rebot ofensiu.

El tercer quart seguia sent una continuació del segon.

Els tirs lliures i les segones opcions mantenien en partit al Salt, mentre nosaltres buscàvem alternatives defensives per seguir posant-los en problemes.

L'últim quart va ser molt més competit i intens, tot i els nostres 2 triples seguits només començar, que ens posaven a +19 el Salt va remuntar amb un parcial de 10-0 i posar-se a 9 a falta de 4 minuts, llançats per l'encert exterior amb una sèrie de 5 triples aquest últim quart, quatre dels quals del jugador Rodríguez, amb una distància de llançament de 8 metres mortal.

Juntament amb una zona que per primera vegada en tota la temporada vam tenir problemes per atacar.
Tot i així, i perdre l'últim parcial, vam demostrar ofici i ens vam endur el partit.

A destacar un renovat encert des de la línia de 6'25, recuperant percentatges i punts de partits de principi de temporada, i una renovada mentalitat que ens fa ser un equip guanyador.

Hem retrobat el camí ara ens cal seguir.