Partit amistós escoleta: Bàsquet Perelada - Bàsquet Vilafant

Excel·lent debut!

Han jugat: Lídia Campos, Sara Durà, Javi Felipe, Roger Pericay, Arnau Rocas, Ariadna Rodríguez, Eduard Rodríguez, Ismael Rourahi, Oriol Santacana, Núria Tejeda i Aniol Soler.

Primer partit amistós dels més petits del club contra un CB Albera Peralada també amb nens que tot just han començat aquest any. Molta il∙lusió i alguns nervis a les banquetes i a les grades abans de començar el partit, per tal de veure que eren capaç de fer aquests petits cracks a la pista.

Tot just posar-­se la pilota en joc, aquesta colla de nens ens ha fet posar la pell de gallina. Semblava que portaven tota la vida jugant a bàsquet !!! Ens han demostrat que han entès perfectament que el bàsquet és un joc d'equip, en el qual saber botar la pilota per desplaçar­-se es bàsic, però saber trobar companys que ens ajuden a arribar a la cistella contrària i ser prou generosos com per decidir passar­ la pilota només està a l'alçada dels millors.

A més, han sabut moure's per la pista, han tingut clar quina cistella havien d'atacar (gens fàcil en un primer partit), han sabut botar amb fluïdesa i aixecar el cap per fer la passada al company, i han encarat amb decisió la cistella contraria aconseguint un bon grapat de punts.

Però el més important és que tots el jugadors han participat del joc, tant en defensa com en atac, i han demostrat que hi ha una base fantàstica per anar treballant durant aquesta temporada.

Amb aquest excel∙lent regust de boca, em veig obligat a posar un punt i ... seguit (espero) a la meva etapa com a entrenador de bàsquet. No vull acabar aquesta crònica sense agrair sincerament al club, entrenadors, pares i nens, la confiança, recolzament i estimació que sempre han mostrat cap a la meva persona. Per tot això i de tot cor, moltes gràcies !!!

I finalment, l'equip d'entrenadors de l'Escoleta us desitgem unes bones festes i un feliç 2016 !!!









Fotos: José Campos, Manel Losada. Més imatges de la trobada aquí.

Comentaris