Sènior femení: DOFI JET Boats B. Lloret 45 - B.Vilafant 46 / B.Vilafant 60 - El Racó del Iogurt Onyar 51

Sènior femení: DOFI JET Boats B. Lloret 45 - Bàsquet Vilafant 46

Bàsquet Vilafant 60 - El Racó del Iogurt Onyar 51

Han jugat: Paula, Laia C., Laura, Mar, Marta, Clàudia, Nere, Ruth, Gio, Laia S., Carme.

Un altre cap de setmana carregat de bàsquet i molt intens i divertit.

Divendres ens desplaçàvem a Lloret a jugar els 20 minuts que restaven amb un 25-19 desfavorable i que en 4' d'inspiració espectacular, no només vam capgirar el marcador, sinó que ens vam arribar a posar 7 amunt a mitjans del quart. Després, 16 minuts a cara de gos on el Lloret va imposar la seva intensitat defensiva i costava anotar a les dues cistelles. Perquè aquí va estar la clau. En un rentat de cara respecte la setmana passada impressionant, vam estar molt bé en l'aspecte defensiu, i tot i tenir alguna badada, el treball i intensitat defensiva són dignes d'elogi. Però el rival també juga, i en aquest cas, va arribar amb l'última possessió per endur-se el partit i en un últim tir on van aparèixer totes les verges i sants a que ens podem encomanar, la pilota va decidir que es posava del nostre costat i ens emportàvem un partit molt valuós per l'adversari contra el qual jugàvem i, sobretot, per la nostra autoestima.

Amb la moral i la confiança reestablertes ens visitava un dels galls de la categoria. Un equip, l'Onyar, amb moltíssima qualitat tècnica individual i unes excel·lents tiradores. Es preveia un partit complicat i així va ser. Només mantenint la concentració adequada i pujant la intensitat tindríem opcions. I així va ser. A la primera part a la lluita i el desgast defensiu, vam sumar molt encert en atac i ens va permetre agafar avantatge al descans. Al tercer quart, la zona rival se'ns va travessar i amb un parcial de 6-16 tot quedava obert. Al darrer acte, tornem a veure cistella en els moments clau i aconseguim una victòria de molt de mèrit que reafirma el que us vinc dient. Amb ganes, esforç i actitud, jo no sé si guanyarem o perderem, però competir, competirem segur. Moltes felicitats noies, ens veiem divendres!