Crònica Cadet masculí: CB Quart - Bàsquet Vilafant 2001

Partit contra el C.B. Quart, un rival que a l'anada havíem perdut per la carretada de 78 punts, aquesta vegada l'hem perdut de 50. Seguim reduïnt diferències amb els partits de les primera volta i és que sembla que el Nadal ens ha sentat bé.

Primer quart molt igualat, el qual acaba amb un 17-13 a favor dels locals. A partir d'aquí, el rival es situa en una zona 1-3-1 que ens treu completament del partit, i quan tornen a individual i/o a pressió a tota la pista ja no som els mateixos, no fem el que es demana i perdem una quantitat exagerada de pilotes que acaben en bàsquets fàcils pel rival.

La segona part ha estat un voler i no poder i és que el físic i l'oxigen no ens aguanten els 40' i algunes rotacions ens fan baixar el nivell per falta d'intensitat. Toca seguir treballant, tots, més. Molt més.