Crònica Júnior femení: Ceset 52 – B.Vilafant 53

Bàsquet Vilafant – 53 – Paula (8), Berta (-), Emma (4), Núria G (14), Aina A (8) – cinc inicial – Núria C (5), Clara (4), Eva (10). Baixes; Aina V i Meritxell. 8/20 T1, 1 Triple, Paula. 24 Faltes, Eliminada Núria C al 39’.

Parcials; 16-17, 12-08 (28-25), 14-10 (42-35), 10-18 (52-53)

Agafant la crònica de fa 3 mesos contra aquestes mateixes rivals us preguntàvem si havíeu gaudit del partit tot i haver guanyat per gairebé 20 punts. Avui no us ho he de preguntar.

Reconec que a 20’’ pel final amb 50-48 i després de fer falta a la millor jugadora rival però amb 7/18 en tirs lliures fins llavors, creia que no podria parlar més amb vosaltres durant el partit i que tot quedaria a la sort. Però va anotar els 2 i la sessió de temps morts començava. Amb 52-48 en contra, el primer que se’m va passar pel cap és que no sabria com explicar-vos que si perdíem era totalment injust. Que la segona part havia estat d’un altíssim nivell defensiu i que en atac, tot i les seves contínues alternances defensives, no només sempre havíeu trobat solucions, sinó que a més, el darrer quart havíeu anotat 6 jugadores de les 8 i que totes havíeu atacar l’anella, demostrant tenir 0 por a l’error. I amb això estàvem més que satisfets.

Però diuen que la sort, s’ha de buscar, i si la busques, a vegades la trobes. La primera va ser atacar l’anella ràpid i anotar fàcil. I la Clara sense cap mania ho va fer, i tot i no entrar, allà va aparèixer la Paula per agafar el rebot i anotar fàcil. Era la 7a jugadora que anotava en el darrer quart. 14’’ i el temps era d’elles. Les ordres van ser clares i altra vegada la Clara va tenir la paciència per esperar el bot de la seva rival i provocar l’error. Quedàvem 6’’, 52-50 i pilota nostra. Un altra temps mort. La pregunta era simple, “voleu anar a la pròrroga o voleu acabar?”, resposta; “pròrroga”. Nova pregunta; “No voleu acabar amb triple?” resposta; “Sííííííí!!!!”. Aquesta és l'actitud !. No tenim por a perdre. Volem guanyar. Muntem jugada simple amb doble opció. Li donem la pilota a l’Eva per què triï. O acaba ella o triple per la Paula a la cantonada. En el seu millor partit de la temporada tria, quan rep l’ajuda defensiva, la millor opció, cantonada i allà, la Paula, anota l’únic triple de tot el partit, el que ens serveix per premiar un partit que s’acosta molt al que volem que sigueu; un EQUIP amb majúscules.

Us volem felicitar a totes, una altra setmana d’excel·lent treball a l’entrenament i cada vegada ens fem més grans. Ha estat un gran dia https://youtu.be/co6WMzDOh1o