Crònica Premini masculí: B.Vilafant Taronja 79 – 46 C.B. Anglès

Bàsquet Vilafant; Rubén, Enric, Dídac, Roger, Arnau, Ian, Neó, Joan, Martí i Bernat. 5/19 Tirs Lliures, 4 Triples, 20 Faltes, Cap Eliminat.

Parcials; 7-6, 7-5, 8-10, 5-4, 12-15, 11-6, 13-0, 16-0

Us hem de recordar que aquest és un esport que té molts valors. Als entrenaments en treballem uns quants, esforç, col·laboració, amistat, entre molts altres. N’hi ha un altra que també el treballem, que és el respecte. Aquest respecte l’hem de tenir sempre i amb tothom. Aparentment ho sou molt de respectuosos. Mai heu tingut cap problema entre vosaltres ni amb el vostres entrenadors i menys en els partits amb el rival i els arbitres, però el respecte també es demostra en com afrontem un partit. I dissabte vàreu ser molt pocs respectuosos amb el rival. Vàreu mirar la classificació (mai l’heu de mirar !) i vàreu pensar, “Vilafant 3-0, Anglès 0-3, que fàcil que serà...” i el resultat va ser el pitjor partit de la temporada.

L’Anglès va venir a Vilafant a deixar-se la pell, com s’ha de fer sempre i ens va donar un bany d’esforç, d’intensitat i de ganes. I durant tota la primera part les vostres cares deien, “però no eren fàcils aquests?” I no, ningú és fàcil. A partir del vostre màxim esforç, concentració, i intensitat els feu fàcils els partits, però mai ho són abans de començar.

A la segona part, hem canviat el xip. Heu treballat molt més, heu deixat de cometre greus errors de marcatge, però ells encara estaven jugant el seu millor partit i no érem capaços de superar-los amb claredat, però al 7è quart se’ls hi ha acabat la benzina i llavors sí que hem dominat fins al final.

En David a la mitja part us ha demanat que canviéssiu la cara, que gaudíssiu del partit com ho feu sempre, i avui no l’heu gaudit fins al final de tot. El partit l’heu de començar a gaudir quan us lleveu el dissabte amb unes ganes boges per tenir la pilota a les mans i trobar-vos els vostres companys i començar el partit. Si no els gaudiu d’aquesta forma, un dia, molt aviat, s’haurà acabat el partit i no l’haureu gaudit gens.