Crònica Premini masculí: CEB Girona negre 39 - B.Vilafant taronja 54

Han jugat: Rubén, Enric, Dídac, Roger, Arnau, Neó, Joan, Martí i Bernat. 4 triples (2 Arnau, 1 Enric i Neó). 16 faltes.

Parcials: 6-15, 7-3, 2-13, 8-4, 6-5, 6-3, 2-5, 2-6.

Jugàvem a Girona a les 10.30 contra un equip molt fort físicament, amb la baixa d'última hora de l'Ian, que des d'aquí et diem que et recuperis ràpid.

El 1r i el 3r, érem més alts i hem tingut més encert sota cistella, en canvi el 2n i 4t quart, on ells han estat superiors dins les dues zones.

Comença la segona part (23-35), comença l'augment del ritme de partit i la duresa física que el pertoca. No ens hem arronsat. Hem lluitat com s'ha de lluitar, hem defensat fent-nos més grans i anant al contacte físic i aguantar-lo. D'aquesta manera, els ha costat fer bàsquet, el mateix que nosaltres a l'altra cistella.

El ritme de la segona part, és el que hem de tenir a tots els minuts de tots els partits i entrenaments.

Per contra, no fem bàsquets per companys que estan a dins la zona, cosa que ja sabem que compliquem l'entrada del company. Quan hem jugat oberts, les situacions d'1c1 o 1c0, són més fàcils. Precipitació? A estones, causa del cert nerviosisme que ens corria per dins.

En definitiva, heu fet un enorme partit i aquesta història serà cada setmana, on intentarem superar-nos cada dia.