Crònica Premini masculí: Escolàpies Figueres 2006 39 - Bàsquet Vilafant Taronja 79

Han jugat: Rubén, Enric, Dídac, Roger, Arnau, Ian, Neó, Joan, Martí i Bernat. 2 triples (Arnau i Dídac). 16 faltes (cap eliminat).

Parcials: 0-17, 10-14, 8-4, 4-4, 4-15, 1-15 3-8 9-2

Primer partit de la segona fase, on tots l'estàvem esperant amb candeletes.

Jugàvem a Figueres a les 10 del matí del primer dissabte després de Reis. hem començat força bé, anotant-ho quasi bé tot del costat de cistella, sense deixar que el rival s'acostés a la nostra sense gaires bones opcions.

Arriba el drama, arriben els tres següents quarts. El partit s'escalfa i no augmentem ni en intensitat, ni en ganes, ni en concentració (22-24 del segon al quart quart), cosa que en defensa ens feien bàsquets fàcils o fèiem faltes tontes, i en atac fèiem passos, no tocàvem cistella al tirar...

A la mitja part, la centrem en entrar un altre cop al partit, per començar a entrar forts, defensar al meu jugador amb intensitat... Ho apliquem i obtenim més bons resultats que abans. Casualitat? Cap. 8-38 del cinquè al setè quart. A l'últim quart, no hem tingut la mateixa intensitat que fins ara (9-2).

Era una pista petita, i fins que no hem obert una mica més el camp (2a part), no hem pogut tenir situacions clares d'atacar cistella. Els espais per jugar a bàsquet són claus!

Apa, fins aquí la primera crònica de l'any.