Crònica Premini mixt: B.Vilafant negre – Grifeu Llança Mixte Blau

Hem descobert….la defensa!!!

Han jugat: Joan, Isaac, Àxel, Xènia, Ziat, Unai, Mariona, Pere, Eudald, Biel i Marina.

Partit jugat ben d’hora, ben d’hora a la nostra pista contra un rival molt més rodat i amb un físic molt superior del que en coneixem l’ADN competitiu i al que felicitem pel partit realitzat.

Doncs sí, hem descobert la defensa. I això ens alegra moltíssim. Primer partit en que sembla que els nostres val@nts comencen a entendre que això del bàsquet es construeix des de una defensa sòlida. Alguns jugad@rs per primera vegada s’han mantingut concentrats tota l’estona i han defensat al seu durant tot el quart i això ens ha permès millorar el global del nostre joc. Resultat directe: contra l’equip que més punt porta fets del nostre grup aconseguim que no ens tanquin marcador. I això que alguns jugad@rs tenen problemes amb el wi-fi i encara no s’han assabentat del descobriment. Quan aconseguim que tots 11 es posin a defensar, aquest equip pot fer ple de goig.

En atac hem millorat la sortida de la pilota (tot i que algunes passades molt creatives però poc efectives fan que perdem moltes pilotes per errors no forçats) però encara hi ha estones que veiem la cistella quadrada. Situacions d’1x0 que es fallen i tirs tirats amb més optimisme que traça passen factura i ens deixen masses quarts amb el nostre marcador a 0. I si la defensa és la mare de la ciència, anotar punts és el pare de la criatura. I ja se sap, no es pot triar entre papa i mama, ens els hem d’estimar a tots dos per igual. Per tant, repetiu amb mi el mantra del Mestre Bru: treball, treball i treball.

Els entrenadors estem contents i seguirem esforçant-nos per ajudar a que aquests jugad@rs cada setmana descobreixin coses noves i es diverteixin jugant a bàsquet.




 

Comentaris