Crònica Premini mixt: EEMM Caldes de Malavella – B.Vilafant negre

Han jugat : Àxel, Isaac, Queralt, Xènia, Ziat, Unai, Mariona, Pere, Eudald i Marina.

Dissabte hem jugat a Caldes un partit que ens ha deixat molt bones sensacions davant d’un rival molt més treballat i a qui felicitem pel partit jugat.

Els nostres jugad@rs han sortit amb moltes ganes i des del primer moment hem vist que allò que expliquem als entrenaments s’aplica a la pista. Encara ens costa sortir amb fluïdesa però cada cop posem millor la pilota en joc i encarem amb més criteri la cistella contrària. Ens vam atabalar una moment quan el rival ens esperava a mitja pista però mica en mica vam comprendre que allà on es quedem nosaltres es queda el nostre defensor i que, per tant, la opció bona sempre és moure’s.

El nostre cavall de batalla continua essent la defensa. Aquí ens cal encara millorar la concentració i esforçar-nos en no deixar sol al nostre jugador. La solidaritat en defensa és bàsica per poder jugar a bàsquet. Estem convençuts, que amb treball (treball i treball, que diu el Mestre Bru) això s’anirà posant a to.

Tot i això, estem més que contents. Tots vàrem dir que ens ho havíem passat molt bé jugant i amb aquesta actitud i constància en els entrenaments, cada cop aprendrem més i els partits seran encara més divertits.


 

 




Comentaris