Crònica Sènior femení: AE Fornells 63 – 35 B.Vilafant

Han jugat: Paula, Laia Carreras, Elena, Laura, Mar, Clàudia, Nere, Ruth, Gio i Laia Santos

Aquest matí ens enfrontàvem contra el Fornells, el primer partit de la segona volta. Sabíem que no seria un partit fàcil, doncs les rivals han anat de menys a més al llarg de la temporada, calia sortir intenses i donar-ho tot a la pista.

Hem començat el partit amb molt dubtes, amb atacs lents i sense ritme, anotant el primer bàsquet al minut 3. A poc a poc el nostre joc ha estat més fluid, i a base d'insistència aconseguim 2 triples per acabar el període 2 a sota.

Per canviar la dinàmica del partit havíem de millorar en defensa i no ho hem fet, parcial de 11-2 a l'inici del segon quart. En atac movíem bé la pilota, però avui era el nostre dia i només hem anotat 13 punts al segon període. Tot i així amb un triple al final de possessió marxem al descans 10 punts a sota.

Explicar l'horrible segona part que hem jugat es fa difícil. Calia canviar el xip i jugar com un equip, però un parcial de 8-0 en 3 minuts ens ha sentenciat i ja no hem aixecat cap. Ens hem oblidat del nostre joc col·lectiu, cadascú fent la guerra pel seu compte, i jugant sense convicció, cometent errors i perdent moltes pilotes. Quan les coses no ens surten es quan hem de tirar d'actitud, i seguir amb la intensitat que ens caracteritza, aquesta és l'única manera sobreposar-nos als problemes.

Passem pàgina sent conscients del errors que hem comès avui, seguirem treballant per donar la nostra millor versió.