Crònica Sènior femení: CB Palamós 63 - 73 Bàsquet Vilafant

Van jugar: Paula, Laia Carreras, Elena, Ruth, Laura, Mar, Marta, Claudia, Nere, Gio, Laia Santos i Carme.

Ahir visitàvem la difícil pista de Palamós, les del Baix Empordà són fortes a casa i durant la primera volta ho ha demostrat aconseguint bons resultats contra els equips de la part alta de la classificació, calia sortir intenses.

Després de dos minuts d'imprecisió anotem un 2+1 i un triple, 6-0 a favor. A diferència de dissabte passat, juguem amb les idees clares, sense dubtes i castigant els errors de les rivals. Parcial de 13-22 al final del primer quart.

Comencem el segon període 9 amunt, actives a darrera, però un pèl toves en la defensa dels blocs fa que el Palamós s'acosti al marcador. En atac seguim ordenades i sabent a què jugar. I al minut 17 es produeix el miracle. S'alinien els astres i ens surt per primera vegada a la temporada la jugada de fons, 3 punts. Esperem que no sigui com aquests eclipsis que passen cada 50 anys i seguim posant-la en pràctica. Acaba la primera part amb 30-39, amb un quart amb molt encert exterior per part dels dos equips.

A la segona part el partit s'endureix i entrem aviat en bonus. La pressió defensiva del Palamós ens provoca algunes precipitacions, però ho acabem solventant. Als últims 3 minuts no perdonem els tirs lliures i aconseguim un parcial de 8-3.

Encarem l'últim quart amb un bon avantatge 43-54, però sense saber perquè desconnectem en defensa i el Palamós, molt encertades des de 6,25 s'arriba a posar a 1 punt a falta de 5 minuts, un altre cop tocava patir.

Per sort ens tornem a connectar i controlem els nervis. Apretem en defensa i el Palamós només anota un bàsquet en joc fins a final del partit, nosaltres un altre cop, no perdonem els tirs lliures i acabem el partit 10 amunt.

Els entrenadors us felicitem per l'excel·lent primera volta que heu fet, ningú s'ho esperava. Cal seguir així, la segona serà molt difícil i caldrà treballar molt en cada partit.