Crònica Cadet masculí: B.Vilafant 2000 70 – CB Blanes A 56

Van jugar: G. Santos (9); A. Pararols (3); P. Sala (8); N. Gironès (5); F. Baraut (6); A. Crespo (5); P. Isidoro (4); A. Quintana (4); A. Palomeras (5); A. Caritg (15); I. Torres (9).

Nova victòria del Vilafant a casa, que li permet mantenir el pols amb el Sant Feliu, el líder de la competició.

Aquest cop els empordanesos han hagut de treballar fort per poder guanyar, el Blanes es presentava com un equip complicat que no posaria les coses gens fàcils i ho han demostrat des del primer minut del partit en que van sortir més ficats i els va permetre anar per sobre en el marcador. Poc a poc el Vilafant va anar arrancant i sempre a partir d’unes bones defenses va aconseguir posar-se al davant.

Tot i així no va ser fins al tercer quart que no va poder anar-se’n i trencar el partit, just quan els de Jordi Burgas van començar a agradar-se fent allò que se’ls hi dóna més bé: córrer. Quan la defensa empeny a dalt i la intensitat és alta és quan s’aconsegueix robar pilotes més fàcilment i carregar el contraatac aconseguint anotar amb facilitat per ràpidament tornar a estar intensos en defensa. D’aquesta s’assoleix un joc molt més alegre tant per l’espectador com sobretot pels jugadors, és el treball a seguir.

Malgrat això, el Blanes no va baixar els braços i durant l’últim quart va aconseguir retallar punts fins el 72-58 definitiu.

Caldrà que el Vilafant segueixi treballant fort durant la setmana per dissabte que ve tornar a afrontar una nova final.