Crònica Infantil femení: Bàsquet Vilafant 57 - BC Fontajau 70

Han jugat: Aina, Sara, Ingrid, Estel, Alena, Rut, Núria, Eva Torres, Mariona, Laura.

Parcials: 16-9, 19-19 (35-28), 10-15 (45-43), 12-27 (57-70).
Tirs lliures: 12/29.
Triples: 1 Núria.

El partit d’aquest dissabte ha sigut de caire diferent a la majoria de partits de la temporada. Els nostres inicis de partit no solen ser molt bons, però aquest cop hem començat prou bé. Sortint de la pressió i anotant força. La defensa també ha estat agressiva i estàvem atentes a les ajudes. Després dels 10 primers minuts havien anotat 7 de les 10 jugadores i l’avantatge era de 16 a 9. A partir d’aleshores el partit s’ha equilibrat i s’han disputat dos quarts completament igualats (19 a 19).

Després de la mitja part la dinàmica del partit ha canviat. A mesura que avançaven els minuts anàvem perdent idees en atac i elles s’anaven trobant més còmodes. Han apretat més en defensa i ens han sabut complicar bé la vida. Hem arribat a falta de dos quarts guanyant de dos punts de diferència. La intenció era disputar un partit a deu minuts i, evidentment, intentar ser superiors. Però entre el cansament i que no hem sabut aixecar el cap quan les rivals s’han posat per sobre ens hem deixat anar i hem encaixat un parcial de 6 a 15 en l’últim període, deixant el marcador en un 57 a 70 que no reflexa massa bé la diferència real entre els dos equips.

Però totes les piles que se’ns van acabar a la pista les hem tornat a carregar a l’arrossada que hem gaudit pares, mares, jugadores i entrenadors a Lladó aquest diumenge amb l’acompanyament d’un dia assolellat i un entorn meravellós!