Crònica Infantil femení: CB Banyoles A 76 – B.Vilafant taronja 48

Han jugat: Ingrid, Sara, Ruth, Núria, Carla, Mariona, Laura i Eva Torres.

Parcials: 12-12, 17-13, 21-14, 26-9
Tirs lliures: 9/17
1 triple (Núria)

El partit d’aquest equip ple de guerreres va ser això. Una lluita constant per competir i dificultar el partit a un rival d’un nivell alt.

Al començament ens costava una mica trobar aquell joc en equip que ens dóna tants resultats. Però poc a poc anàveu corregint els vostres propis errors i trobant solucions als problemes que plantejaven les rivals. Després d’acabar els dos primers quarts amb un empat a dotze, durant el tercer vam encaixar un parcial en contra de 13 a 4. Tot i així una gran reacció a l’últim quart de la primera part va fer que s’acabés la primera meitat amb el resultat de 29 a 25.

Els dos quarts de després del descans van servir per deixar tot el que ens quedava a dins. Tot i les baixes i els problemes de lesions d’algunes jugadores a falta de 10 minuts per acabar estàvem a cinc cistelles del Banyoles (50-39). Durant els dos últims quarts el físic va dir prou i vam començar a perdre pilotes, tot i això no vam deixar de lluitar i posar-hi ganes en tot moment. Això ens va costar un parcial de 26 a 9 que va resultar convertir-se en el76 a 48 final.