Crònica Mini masculí: C.B Gegant del Rec Salt 43 – Bàsquet Vilafant Blau 52

Han jugat: Albert, Dani, Ruth, Jordina, Damià, Carla, Emma i Toni.

Parcials: 5-4, 6-4, 6-13, 2-7, 6-8, 8-3, 4-5, 6-10

Desconcentració i poques ganes és el resum del partit d’avui contra el C.B Salt. Un equip molt intens sobretot en defensa i que córrer molt el contraatac.

I és que quan ens apreten una mica en defensa i ens estan a sobre, ens fem petits i ens precipitem. Hem perdut/regalat moltíssimes pilotes simplement per la precipitació, per no aixecar el cap quan ens venen tres rivals i per no oferir-nos quan veiem que el nostre defensor no ens està controlant.

En atac, el de sempre, sembla que tenim por a encarar cistella. Quan al final hem tret el caràcter hem forçat faltes que ens han portat a la línia de tirs lliures. Però és que no hem d’esperar al final del partit per posar aquesta intensitat. De veritat, només és voler anar a per la pilota i cap a cistella, i creure que podem fer-ho, així segur que gaudirem molt més d’aquest esport.

En defensa, el balanç defensiu. Contraatacs del rival a on hi havia tres jugadors del Salt i només un nostre. D’aquesta manera tirem per terra tot el treball que fem en atac i a més, li donem vida a l’equip contrari. No obstant, molt bé les ajudes, ara mirem molt més a on està la pilota a la vegada que controlem al nostre jugador,

felicitats!

Aquest partit ens demostra com només posant-hi ganes ja tinc mitja feina feta!

Bon cap de setmana i ens veiem dimarts!




Comentaris