Crònica Premini masculí: Bàsquet Vilafant taronja - Bàsquet Vedruna Palamós

Han jugat: Rubén, Enric, Dídac, Roger, Arnau, Ian, Neó, Joan, Martí i Bernat. 2 triples (Neó i Joan). Tirs lliures (1/12). 18 faltes. Cap eliminat

Parcials: 4-10, 4-5, 9-0, 6-9, 4-5, 6-4, 9-4, 5-8

FELICITATS

No us podem dir res més que FELICITATS. Sabíem que era un partit molt complicat, davant d'un gran equip, al que des d'aquí tornem a felicitar pel partit, pels jugadors i entrenadors que teniu.

Arriba el diumenge esperat. Són les 9:45 del matí. Som al pavelló, el nerviosisme ens corre per la sang. Escalfem. Comença el partit.

Després del salt inicial, tenim por de botar, passar, tirar, entrar, defensar. Parcial de 4-10.

Continuem el segon quart amb la mateixa dinàmica, però, a la meitat, sona el despertador i ens comencem a despertar.

A partir del tercer quart, arriba el boom d'intensitat màxima per part dels dos equips que acaba fins al final del partit. La dinàmica de cada quart ha estat la mateixa: intensitat, ganes, actitud (per la part positiva) i por, nerviosisme, precipitació (per la part negativa).

El nerviosisme, en moltes etapes del matx, ens ha provocat precipitació a l'hora d'entrar a cistella, tirar o passar-la. Aquest nerviosisme l'hem de tenir quan no tenim la pilota. Quan la tenim, ha d'arribar la tranquil·litat, però a l'hora molta concentració i intensitat per fer bàsquet.

Amb els nervis que respiràvem, hem sabut lluitar-hi quart rere quart, buscant ser nosaltres, els de sempre.

Agraïr-vos haver fet veure'ns un partit com aquest. Gens fàcil no era, jugar-lo contra un molt bon equip, un xivarri constant i una grada com la que hem vist avui, que en partits de premini és molt difícil trobar-se tanta gent.

Res més a dir-vos. La setmana que ve esperem que ens torneu a donar més i millor.