Crònica Premini Mixte: Bàsquet Vilafant Negre 25 – C.B Nou Caules 75

Han jugat: Isaac, Àlex, Xènia, Unai, Mariona, Pere, Eudald, Laia i Àlex

Parcials: 0­-24, 9­-4, 0­-18, 8-­6, 4-­22, 2-­12, 0­-14, 2­-20.

Partit molt espès i sense intensitat durant quasi tot el partit. El primer quart ha estat un dels pitjors del que portem de temporada ja que els nostres jugadores/s no han aconseguit passar la pressió intensa del C.B Nou Caules. Tot i la bona feina de l'equip visitant, cal dir que els hi hem posat moltes facilitats perquè ens fessin tants punts: pèrdues de pilotes, rebots no agafats, males defenses entre d'altres coses.

El segon quart ha estat millor, sobretot en defensa. En aquest no hem comes tantes errades i hem pogut tenir les primeres bones accions en atac. Cal remarcar que l'única diferència entre aquests dos quarts ha estat la intensitat, ja que com més atents estem, més perill tenim en atac i més els hi costa anotar al rival.

A la mitja part, els entrenadors hem fet alguns aclariments alhora de defensar l'1x1, no podia ser que ens fessin tants punts d'entrades sols. El que hem demanat és que estiguéssim entre l'anella que defensem i el nostre jugador/a (cosa que ja feia dies que treballàvem). Sembla que hi ha gent que ho ha entès més bé que d'altres, però no passa res, ja ho tornarem a treballar.

Els últims quarts i sobretot l'últim s'ha notat la fatiga de les nostres jugadores/s. Hem d'intentar no abaixar mai els braços a conseqüència del cansament, hem d'aconseguir no perdre mai la intensitat.

Com a reflexió final m'agradaria dir que podríem haver fet molt més del que hem fet aquesta jornada, ens ha falta intensitat i actitud, i això és importantíssim en aquest esport.

Seguirem treballant aquestes cosetes i segur que a final de temporada veurem els resultats.