Crònica Premini Mixte: CCP Cellera Amer 76 - Bàsquet Vilafant Negre 26

Jugadors: Isaac, Àxel, Queralt, Ziad, Unai, Marina, Mariona, Pere i Àlex.

Parcials: 20-1, 12-0, 12-6, 12-4, 6-4, 12-0, 13-5, 12-6

Aquesta jornada el Premini mixte negre s'ha desplaçat al camp del líder amb moltes ganes de jugar i sense tenir cap por al rival.

Des de bon inici, una bona pressió dels de la Cellera Amer han posat en dificultat la sortida de pilota dels vilafantencs. Però els últims minuts d'aquest primer quart hem descobert que si deixem més espai entre el que saca i el que rep tenim més possibilitats de rebre i arribar a l'anella rival. Els següents quarts abans d'arribar a la mitja part, han estat els quarts que hem tingut més possibilitats d'anotar, ja que quan enllaçàvem dues o tres passes aconseguíem una entrada fàcil o un tir alliberat.

A la segona part els de la Cellera Amer han parat de fer la pressió tota la pista i això ha fet que el partit es tornés més divertit i vistós, ja que teníem més possibilitats d'anotar. I és aquests cinquè quart que el partit ha estat més igualat en quan a joc (només hem perdut de dos punts).

Els darrers quarts la gran facilitat dels rivals per anotar (per la nostra poca intensitat defensiva) i per la fatiga de les nostres jugadores i jugadors, ha fet que baixéssim la concentració en el joc. Però tot i això els entrenadors hem acabat amb bon regust de boca per l'actitud vista a la pista. També cal remarcar que els jugadors/res del Cellera Amer eren majoritàriament més experimentats i que la pista dels locals era de grans dimensions cosa que ens ha passat factura al final.

De mica en mica anem jugant cada cop millor. Esperem que aquesta temporada en serveixi per aprendre en cada entreno i partit.



Comentaris